Filmseminarium: The Bucket List

The Bucket List

Regissör: Rob Reiner
Svensk titel: Nu eller aldrig

Edward Cole (Jack Nicholson) och Carter Chambers (Morgan Freeman) lever i varsin värld. Edward Cole är VD för ett sjukhus. Han är framgångsrik och förmögen. Carter Chambers arbetar på en bilverkstad. Deras vägar korsas när de får dela rum på ett sjukhus och snart upptäcker de att de faktiskt har två saker gemensamt: en önskan att använda den tid de har kvar till att göra allt som de alltid ha velat göra innan de lämnar jordelivet samt ett begär att hitta sig själva. Tillsammans gör de sitt livs resa och under resans gång blir de vänner som lär sig att leva livet.

Filmens längd: 97 min.

Tid: Tisdagen den 2 mars 2010, kl. 17.30
Plats: äldrecentrum, plan 8, Gävlegatan 16, Stockholm.
Arrangör: Sveriges Gerontologiska sällskap (SGS)

I anslutning till seminariet finns enklare förtäring till självkostnadspris. Anmälan senast 26 februari till Veronika Wallroth via e-post info@sgs.nu. Uppge också om du vill ha del av förtäringen.